Wizy

Chiny

TURYSTYCZNA

  • 1 wniosek wizowy paszport ważny min. 6 miesięcy dłużej od daty zakończenia ważności wizy, 1 kolorowe aktualne zdjęcie ,rezerwacja lotnicza ,rezerwacja hotelowa (mile widziana)

BIZNESOWA ROCZNA

1 wniosek wizowy paszport ważny min. 6 miesięcy dłużej od daty zakończenia ważności wizy, 1 kolorowe aktualne zdjęcie, twarz na wprost (3,5cm x 4,5cm), zaproszenie (istnieje możliwość organizacji zaproszenia za pośrednictwem naszego biura) rezerwacja lotnicza (mile widziana)

Czas oczekiwania na wizę

TRYB EKSPRESOWY   (5 dni)     Turystyczna lub biznesowa 30 dniowa 2 krotna    TRYB STANDARDOWY (14 dni)     Turystyczna lub biznesowa 30 dniowa 2 krotna  
Macbook
1.

Paszport

Paszport ważny minimum 6 miesięcy od dnia zakończenia ważności wizy, z min.2 wolnymi stronami

2.

Kwestionariusz i fotografia

Kwestionariusz wizowy wypełniony on line i podpisany 1 aktualne zdjęcie

3.

Ubezpieczenie

Polisa ubezpieczeniowa firmy Signal Iduna bądź TU "Europa" na kwotę KL 30 000 EUR

INFORMACJE DODATKOWE:

Potrzebujesz pomocy ? Skontaktuj się z nami tel. 602 344 989